Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Video - AUR a încercat să blocheze desfășurarea marșului blocului PCRM - PSRM

© Sputnik / Mihai CarausСтычки в ходе марша сторонников Блока коммунистов и социалистов с представителями Партии AUR
Стычки в ходе марша сторонников Блока коммунистов и социалистов с представителями Партии AUR - Sputnik Moldova, 1920, 04.07.2021
Abonare
Reprezentantul Alianței pentru Unirea Românilor au încercat să blocheze marșul organizat de Partidul Socialiștilor și de Partidul Comuniștilor.
CHIȘINĂU, 4 iul - Sputnik. Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) au încercat să blocheze marșul organizat astăzi de Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Aceștia s-au aliniat într-un rând în fața coloanei de manifestanți a socialiștilor și comuniștilor și au întins un tricolor imens pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, pentru a bloca marșul la care participă peste 20 de mii de susținători ai stângii.
TELEGRAMMMM "{$url}"
La un moment dat, Dorin Chirtoacă, care este membru al AUR, a sărit în fața liderilor celor două partide, Igor Dodon și Vladimir Voronin. Chirtoacă și ceilalți reprezentanți ai AUR au fost înlăturați de pe bulevard, iar acum aceștia se află în preajma Monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Liderul PSRM, Igor Dodon, a criticat acțiunea unioniștilor de la AUR catalogând-o ca fiind una provocatoare. El a subliniat că de aceste alegeri parlamentare depinde dacă Republica Moldova va avea viitor sau nu. Marșul a început cu o coloană de simpatizanți ai PSRM, care a pornit de la Academia de Științe a Moldovei. Ulterior lor li s-au alăturat și reprezentanți ai PCRM, în frunte cu liderul comunist, Vladimir Voronin. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0