Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sâmbătă plină de distracție la Chișinău: Unde pot merge chișinăuienii

© Sputnik / Mihai CarausКишинев люди город
Кишинев люди город - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2021
Abonare
Încă un weekend plin de activități. În toate sectoarele Chișinăului au loc evenimente cultural-artistice.
CHIȘINĂU, 3 iul - Sputnik. Distracție și voie bună va fi și astăzi în sectoarele Chișinăului. Diverse activități cultural-artistice în aer liber sunt organizate și astăzi, 3 iulie, în cadrul Proiectului „Dialog social cu chișinăuienii". Evenimentele se organizează între 11:00 și 14:00. Astfel, locuitorii orașului pot să-și petreacă activ weekendul, alegând să meargă la concerte de muzică și dans, concursuri de desene, ateliere de creație, recitaluri de poezie etc. În programul zilei de astăzi a fost inclus și un Festival al tinerilor meșteșugari, care are drept scop promovarea meșteșugăritului și valorilor naționale în rândul tinerilor.
Alina Dellis - Sputnik Moldova, 1920, 02.07.2021
Societate
Interpreta Alina Deliss din Rusia va prezenta un concert la Chișinău - detalii
În parcul „Alunelul" se va desfășura un eveniment festiv dedicat cuplurilor longevive din municipiul Chișinău, care au împlinit în acest an 50 sau 60 de ani de la oficierea căsătoriei. La scările din Parcul „Valea Morilor" va avea loc manifestarea cultural - artistică cu genericul „Sînzienele" - concert susținut de colectivele de copii de la „Floarea Soarelui", ansamblul de fluierași „Cimbrișor", ansamblul de violoniști, ansamblul de dans, ansamblul vocal-instrumental. La fel, vizitatorii vor avea parte de un colaj de melodii al interpretei Marina Dumbrăveanu și un recital de poezii condus de Valeriu Țurcanu.  
În scuarul din strada Kiev, 1 chișinăuienii vor participa la manifestare cultural-artistică cu genericul „Ziua Comemorării lui Ștefan cel Mare și Sfânt" - Popas literar. La Ciocana, suntem așteptați la manifestarea cultural-artistică cu genericul „Dedicație Chișinăului". Este vorba de un concert susținut de formația „Fulger" a Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială a IGP a MAI, conducător artistic Valentin Palancica. Activitățile sunt organizate de preturile de sector, în colaborare cu subdiviziunile de profil ale Primăriei municipiului Chișinău.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0