Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu s-a vaccinat cu a doua doză: Cum se simte

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2021
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu și-a administrat și cea de-a doua doză de vaccin împotriva coronavirusului.
CHIȘINĂU, 3 iul - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a vaccinat și cu cea de-a doua doză de vaccin împotriva coronavirusului. Șeful statului și-a administrat serul AstraZeneca.
Флаконы с надписью вакцина против коронавируса «AstraZeneca, Pfizer - Biontech, Johnson & Johnson, Sputnik V (COVID-19)»  - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Rusia
Putin a dezvăluit cu ce vaccin s-a imunizat și de ce nu a numit inițial denumirea serului
„Am mers la rapel cu inima deschisă și cu convingerea că fac încă un pas spre normalitate și siguranță. Deja s-a demonstrat: vaccinul scade rata de îmbolnăvire, de spitalizare și de mortalitate. Astăzi, vaccinul este la îndemâna tuturor - de mai multe tipuri, de la diverși producători, trebuie doar să alegeți și să acționați. Pandemia încă nu a fost învinsă, iar noile tulpini fac ravagii chiar lângă noi. Și îndemnul meu rămâne același: vaccinați-vă. Sănătatea are prioritate”, a menționat președintele Maia Sandu.
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu și-a administrat prima doză de vaccin împotriva COVID-19 pe data de 7 mai. Maia Sandu a îndemnat oamenii să se informeze din surse credibile despre vaccinuri și procesul de vaccinare și să conștientizeze importanța imunizării împotriva virusului. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0