Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 în Moldova: Peste 60 de cazuri noi și un deces

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaМедицинские работники в городской клинической инфекционной больнице имени И. С. Жекеновой в Алма-Ате, где проходят лечение больные с COVID-19.
Медицинские работники в городской клинической инфекционной больнице имени И. С. Жекеновой в Алма-Ате, где проходят лечение больные с COVID-19. - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2021
Abonare
Peste 60 de persoane au fost confirmate cu noul tip de coronavirus în ultimele 24 de ore în Republica Moldova.
CHIȘINĂU, 3 iul - Sputnik. Alte 61 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri înregistrate pe parcursul ultimelor 24 de ore, trei sunt de import.
Medic - Sputnik Moldova, 1920, 02.07.2021
Societate
Pare incredibil, dar această boala scade riscul de infectare cu COVID
Câte unul din Spania, Rusia și Bulgaria. Cele 61 de cazuri sunt rezultatul efectuării a 5 646 de teste efectuate.
Din numărul total de cazuri, niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali. În spitalele din țară rămân în continuare internați 190 de pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 41 în stare extrem de gravă. Dintre aceștia, nouă pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că un bărbat de 66 de ani din raionul Telenești a decedat în urma complicațiilor generate de noul coronavirus. Totodată, alte 63 de persoane au fost vindecate. În total, 249 825 de persoane au fost tratate de COVID-19.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0