Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fără Mercedes și cu dosar penal - pățania unui moldovean

© Sputnik / OsmatescoMercedes
Mercedes - Sputnik Moldova, 1920, 01.07.2021
Abonare
Un moldovean a fost tras pe sfoară, iar acum riscă să fie cercetat penal. Iată ce a pățit tânărul de 29 de ani.
CHIȘINĂU, 1 iul - Sputnik. Un bărbat de 29 de ani riscă să fie cercetat penal după ce a fost prins la volanul unei mașini cu acte false. Mașina de model Mercedes, cu plăcuțe de înmatriculare bulgărești, a fost oprită de polițiștii de frontieră pe șoseaua Buzdugani - Ungheni.
Au demarat lucrările de construcție a noului bloc de studii a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din mun. Comrat - Sputnik Moldova, 1920, 25.06.2021
Societate
Angajați MAI, implicați într-o schemă ilegală: Falsificau acte și traficau oameni
În timpul verificărilor, asupra reviziei tehnice au fost observate semne rezonabile de falsificare. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu știe despre ce este vorba și că a procurat Mercedesul la începutul lunii iunie cu tot pachetul de documente, fără a avea posibilitatea de a verifica actele. 
Ca urmare, autoturismul a fost indisponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră Ungheni, iar documentul a fost transmis în adresa laboratorului tehnico-juridic pentru efectuarea expertizei în urma căreia se va stabili dacă tânărul va fi sau nu cercetat conform art. 361 al Codului Penal al Republicii Moldova.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0