Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ciurea, despre cel mai mare păcat al politicianului Maia Sandu

© Sputnik / Mihai CarausCorneliu Ciurea
Corneliu Ciurea - Sputnik Moldova, 1920, 01.07.2021
Abonare
Președintele Maia Sandu a comis o greșeală foarte mare înainte de campania electorală, ”colonizând” Curtea Constituțională. De această părere este analistul politic Corneliu Ciurea. 
CHIȘINĂU, 1 iul - Sputnik. Se implică președintele Moldovei Maia Sandu în campania electorală? Analistul politic Corneliu Ciurea și-a exprimat poziția cu privire la această chestiune în studioul Sputnik Moldova.
Expertul politic Corneliu Ciurea susține că principala problemă a Maiei Sandu nu este atât implicarea semiascunsă în campania electorală din acest an, cât ceea ce ea a făcut ea înainte de lansarea acesteia.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Republica Moldova
Se întoarce roata: Maia Sandu, acuzată grav de magistrații din România!
„Prin tot felul de adevăruri și neadevăruri, prin colonizarea Curții Constituționale a Republicii Moldova, a creat o situație pentru desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate. Curtea Constituțională și-a dovedit subordonarea politică în fața președintelui. Iată acest lucru, mi se pare că este un păcat de neșters al Maiei Sandu”, susține Corneliu Ciurea. 
În pofida faptului că procesul politic a mers mai departe conform scenariului alegerilor anticipate, acest păcat rămâne și va fi întotdeauna un reproș tacit pentru Maia Sandu, consideră analistul politic. 
„Ceea ce face ea acum, probabil, nu este pe deplin corect, dar acest lucru este unul minor în comparație cu modul în care a acționat chiar de la început”, a conchis analistul.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0