Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Analist politic, despre greșelile președintelui Maia Sandu

© Sputnik / Mihai CarausCorneliu Ciurea
Corneliu Ciurea - Sputnik Moldova, 1920, 01.07.2021
Abonare
Care sunt unele dintre greșelile comise de către președintele Republicii Moldova Maia Sandu? Iată opinia analistului politic Corneliu Ciurea.
Analist politic, despre greșelile Maiei Sandu
În cadrul emisiunii "Logica Puterii", analistul politic Corneliu Ciurea a remarcat că, pe lângă faptul că șeful statului are o implicare semiascunsă în campania electorală din acest an, Maia Sandu a întreprins câteva acțiuni înainte de lansarea acesteia.
Майя Санду - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Politică
Sandu a comentat învinuirile de implicare în furtul miliardului
Astfel, președintele a comis o greșeală foarte mare înainte de campania electorală, ”colonizând” Curtea Constituțională și astfel contribuind la decalanșarea alegerilor parlamentare anticipate, susține analistul.
"Curtea Constituțională și-a dovedit subordonarea politică în fața președintelui. Iată acest lucru, mi se pare că este un păcat de neșters al președintelui Sandu. Ceea ce face ea acum, probabil, nu este pe deplin corect, dar acest lucru este unul minor în comparație cu modul în care a acționat chiar de la început", a declarat în studioul Sputnik Moldova Corneliu Ciurea.
Potrivit lui, și unele promisiuni făcute în campania electorală prezidențială așa și nu au fost cu adevărat respectate – aceasta fiind la fel una dintre erorile comise de către Maia Sandu.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0