Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Linia Directă cu Putin: Liderul rus nu susține obligativitatea vaccinării

© POOL / Accesați arhiva multimediaПрямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным
Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, se întreține, pentru a 18 oară de la aflarea în funcție, cu cetățenii ruși în cadrul tradiționalei Linii Directe cu președintele rus.
CHIȘINĂU, 30 iun - Sputnik. Prima întrebare adresată lui Vladimir Putin a ținut de situația legată d pandemie și de imunizarea cetățenilor ruși. În cadrul răspunsului la această întrebare, Putin a declarat că el nu susține obligativitatea vaccinării împotriva coronavirusului.
Флаконы с надписью вакцина против коронавируса «AstraZeneca, Pfizer - Biontech, Johnson & Johnson, Sputnik V (COVID-19)»  - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Rusia
Putin a dezvăluit cu ce vaccin s-a imunizat și de ce nu a numit inițial denumirea serului
Liderul rus a fost întrebat și de restricțiile impuse de autorități în unele regiuni. El a spus că aceste măsuri au fost luate pentru a nu se ajunge la lockdown, la blocaj total.
În același context Vladimir Putin a spus că atât în Rusia, cât și în întreaga lume sunt mulți oameni care se opun vaccinării, pe care el i-a numit disidenți anti-vaccinare.
Toto acolo el a spus că este ilegală concedierea de la locul de muncă al celora care nu sunt de acord să se vaccineze.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0