Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Linia Directă cu Putin - un dialog cu cetățenii ruși

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПрямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным
Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, se va întreține, pentru a 18 oară de la aflarea în funcție, cu cetățenii ruși în cadrul tradiționalei Linii Directe cu președintele rus.
Discuția va începe la ora 12:00 (ora Moscovei care este și ora noastră locală). Discuția, care este preconizată se de desfășoare pe parcursul a trei ore, va putea fi urmărită online la mai multe posturi de televiziune și de radio din Federația Rusă, dar și pe site-ul Sputnik Moldova.
Международные учения Sea Breeze-2019 в Одессе - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2021
Rusia
Expert: Participarea Moldovei la Sea Breeze este un pas neprietenos în raport cu Rusia
Liniile directe al președintelui rus au devenit deja tradiționale, ele datează de la primul mandat prezidențial al lui Putin. Debutul a avut loc pe 24 decembrie 2001: rușii au trimis 400 de mii de întrebări, Putin a reușit să răspundă la 46, conversația a durat aproximativ două ore și jumătate. Apoi, liderul rus a promis că va continua să discute cu cetățenii în direct. Un an mai târziu, aproximativ un milion și jumătate de întrebări au fost trimise președintelui Federației Ruse.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0