Avertizare, la prima oră, de la meteorologi: Cum va fi vremea astăzi

© Sputnik / Miroslav RotariКак люди спасаются от жары в Кишиневе
Как люди спасаются от жары в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Abonare
Astăzi vom avea maxime de +34 de grade Celsius, fără precipitații, iar vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală.
CHIȘINĂU, 30 iun - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că pe parcursul zilei de marți temperatura aerului ziua va oscila între +29..+34 de grade Celsius. Mai exact: în raioanele de nord +29..+32 de grade Celsius, în raioanele de centru +30..+33 de grade Celsius, în raioanele de sud +31..+34 de grade Celsius și în Capitală +31..+33 de grade Celsius.
Serghei Lelic - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2021
Societate
Ochelarii de soare: Care este deosebirea dintre cei originali și cei contrafăcuți
Cu referire la regimul hidrologic, meteorologii anunță că timp de 24 de ore, în râul Nistru va varia nivelul apei cu 10-50 cm, iar pe râul Prut și pe râurile mici regimul hidrologic nu se va modifica esențial.
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că în prima zi a lunii iulie, adică mâine, vom avea cer variabil, izolat ploi slabe de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din sud slab, cu 1-6 m/s. Și în noaptea de miercuri spre joi temperatura aerului va oscila între de +15 și +20 de grade Celsius, iar joi ziua +28..+33 grade Celsius.  
Începând din 2 iulie și până pe 6 iulie maximele termice vor fi în ușoară scădere.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0