Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Alegeri 2021: Lista și adresele secțiilor de votare din Irlanda

Royal Dublin Society - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Lista și adresele secțiilor de votare din Irlanda au fost publicate de Ambasada Republicii Moldova în acest stat.
CHIȘINĂU, 30 iun - Sputnik. Ambasada Republicii Moldova în Irlanda a publicat lista și adresele secțiilor de votare deschise în ziua alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie pe teritoriul acestui stat. În Dublin vor fi organizate trei secții de votare. Toate trei sînt amplasate împreună, în una din clădirile complexului expozițional Royal Dublin Society pe adresa Simmonscourt Pavilion(nr.8 ), Simmonscourt Rd, Ballsbridge, Dublin 4, D04 E6N6. În orașul Limerick va fi deschisă o singură secție de votare pe adresa Shannon Rowing Club, Sarsfield Bridge, Limerick.
Центральная избирательная комиссия  - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2021
Politică
CEC solicită Guvernului bani pentru alegerile din 11 iulie: Ce sumă este necesară
Ambasada informează că locațiile au fost în prealabil aprobate de autoritățile irlandeze cărora le-a fost prezentat un plan detaliat despre desfășurarea scrutinului electoral în condițiile COVID. La fel și în urma discuțiilor cu asociațiile din diaspora, dar și alți lideri neformali al comunităților compatrioților noștri din Irlanda. Pentru evitarea aglomerației, fluxul de alegători va fi gestionat de personal de securitate licențiat, sprijinit de voluntari din diasporă. Toate secțiile de votare vor funcționa în intervalul de timp 07:00 - 21:00, ora locală. Pe teritoriul secțiilor de votare este parcare pentru automobile contra plată.
Amintim, Comisia Electorală Centrală a transmis spre avizare finală Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene  o listă cu 150 de secții de votare în străinătate.
În context, MAEIE a comunicat despre îndeplinirea condiției ce vizează obținerea acordului autorităților competente ale statelor străine, precum și a confirmat posibilitatea asigurării din punct de vedere logistic a procesului de votare, inclusiv identificarea președinților birourilor electorale ale secțiile de votare și sediilor acestora. În Marea Britanie vor fi deschise 11 secții de votare pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0