Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Admiterea la UCCM: Oferte educaționale pentru noul an de studii

© Sputnik / OsmatescoLarisa Șavga
Larisa Șavga - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Abonare
Admiterea 2021: Ce oportunități le oferă viitorilor studenți Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova - singura instituție de învățământ superior din țară specializată în pregătirea specialiștilor în domeniul comerțului.
Admiterea la UCCM: Oferte educaționale pentru noul an de studii
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova este pregătită să primească la studii tinerii care aspiră la o carieră de succes, care doresc să-și pună în valoare abilitățile profesionale, să devină solicitați și competitivi pe piața muncii.
Instituția oferă 8 programe de studii superioare de licență, 14 de master, 6 programe de studii doctorale și 30 de programe de formare continuă.
"Universitatea acoperă un spectru larg de domenii precum economie, drept, servicii publice și procesarea alimentelor. Ne propunem să ținem pasul cu cerințele de pe piața muncii, iar absolvenții noștri sunt cu adevărat solicitați și apreciați atât în Moldova, cât și peste hotare", a declarat pentru Sputnik Moldova rectorul UCCM, Larisa Șavga.
Universitatea colaborează cu instituții din Franţa, Austria, Spania, România, Portugalia, Italia, Bulgaria și Grecia. Studenții au posibilitatea să învețe la două facultăți concomitent, iar la final primesc două diplome. Instituția dispune de trei blocuri de studii, 40 de laboratoare specializate, nouă săli de calculatoare moderne, două săli multimedia, bibliotecă științifică, dotată cu tehnică de calcul şi literatură de profil în limbile de circulație internațională, două cămine, complex sportiv, casă de cultură, serviciu medical, cantină etc.
În acest an, taxele pentru studiile de licență la zi au rămas neschimbate și variază între 7600 și 8400 de lei.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0