Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Republica Moldova ar putea fi vizitată de mai mulți turiști din China - detalii

© Sputnik / Rodion ProcaSergiu Manea
Sergiu Manea - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2021
Abonare
Mai multe întreprinderi de turism din Republica Moldova au participat la un eveniment grandios, care a adunat companii din întreaga piață europeană, "China European Marketplace".
Republica Moldova, ar putea fi vizitată de mai mulți turiști din China - detalii
Pentru prima dată în istoria turismului național, șapte întreprinderi de turism din Republica Moldova au participat în cadrul unui proiect inedit, desfășurat de mai mulți ani în China.
Atelierul online B2B a fost organizat de Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova cu suportul Agenției de Investiții din Republica Moldova și Asociația Europeană a operatorilor de Turism (ETOA) cu participarea a aproximativ 70 de operatori și cumpărători de turism din Republica Populară Chineză.
Mare - Sputnik Moldova, 1920, 18.06.2021
Societate
Cumperi bilet de vacanță de la agenție de turism, dar călătoria este anulată: Ce faci?
"Atelierul a implicat o serie de programări individuale, care au făcut legătura între companiile din Moldova și profesioniștii în turism din China. Astfel, în viitorul apropiat am putea avea mai mulți vizitatori chinezi în țara noastră. Este un eveniment care ar putea deschide noi oportunități de dezvoltare a turismului moldovenesc", a declarat în studioul Sputnik Moldova Sergiu Manea.
Potrivit lui, scopul wokshop-ului a fost de a prezenta potențialul turistic a operatorilor cheie de turism din Republica Moldova și cumpărătorilor de călătorii din China.
Sergiu Manea susține că țara noastră este pregătită să întâlnească vizitatori chinezi și alți turiști internaționali chiar din acest an.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0