Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Alegeri 2021: Alți peste trei sute de observatori au fost acreditați de CEC

© Sputnik / Mihai CarausЦентральная избирательная комиссия
Центральная избирательная комиссия - Sputnik Moldova, 1920, 28.06.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Peste 300 de observatori pentru alegerile parlamentare anticipate au fost acreditați astăzi de Comisia Electorală Centrală.
CHIȘINĂU, 28 iun - Sputnik. Peste 300 de observatori au fost acreditați astăzi de Comisia Electorală Centrală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Cei 307 observatori reprezintă Asociația obștească „Promo-LEX”, Asociația obștească „MIRAD”, Misiunea de observare a Comunității Statelor Independente (CSI), Comisia Electorală Centrală a Republicii Uzbekistan și Comisia Electorală Centrală a Republicii Kazahstan.
Центральная избирательная комиссия - Sputnik Moldova, 1920, 28.06.2021
ALEGERI PARLAMENTARE 2021
Alegeri 2021: Cum verifici dacă ești sau nu pe listele electorale
Astfel, numărul de observatori acreditați până astăzi este de 1704, dintre care 1397 observatori naționali și 307 observatori internaționali.
„În conformitate cu prevederile cadrului legal, CEC acreditează în calitate de observatori naționali reprezentanți ai asociațiilor obștești calificat din Republica Moldova sau reprezentanți ai concurenților electorali și observatori internaționali - reprezentanți ai organizațiilor internaționale, ai guvernelor statelor străine și ai organizațiilor nonguvernamentale din străinătate, precum și experți internaționali în domeniul electoral”, precizează CEC într-un comunicat de presă.
CEC informează că termenul limită de depunere a cererilor privind acreditarea în calitate de observator pentru alegerile parlamentare anticipate este 3 iulie 2021.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0