Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO - Amenințări cu răfuială la Otaci după bătaia în masă: „Mergem la Procuratură”

© Sputnik / Mihai CarausGirofar
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 25.06.2021
Abonare
Mama fetei din cauza căreia s-ar fi bătut mai mulți tineri din Otaci și apoi a început teroarea în masă a declarat pentru Sputnik Moldova că merge în aceste clipe la Procuratură pentru a depune o plângere pe motiv că familia sa este amenințată.
CHIȘINĂU, 25 iun - Sputnik. Natalia Druță, mama fetei din cauza căreia a pornit bătaia de la Nistru din 21 iunie, când mai mulți tineri s-au bătut cu cruzime și apoi au început reglările de conturi în oraș, a declarat în această dimineață pentru Sputnik Moldova că merge la Procuratură pentru a depune o plângere. Femeia a precizat că după scandalul de joi din Otaci familia sa este permanent amenințată cu răfuială.
„În acest moment, eu merg la Procuratură ca să depun o plângere pe acei oameni care amenință familia mea cu răfuială fizică după bătaia de ieri de la Otaci”, a menționat Natalia Druță. 
Precizăm că joi, 24 iunie, a avut loc o bătaie în masă, unde mai mulți localnici și-au împărțit pumni și picioare în cadrul unor reglări de conturi. Totul a pornit de la un conflict declanșat câteva zile mai devreme.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Anterior, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ocnița Eugenia Molceanov a declarat pentru Sputnik Moldova că pe 21 iunie doi tineri și o fată au mers să se odihnească la Nistru.
Pumn - Sputnik Moldova, 1920, 25.06.2021
Societate
Dezvăluiri în exclusivitate pentru Spuntik: Care e motivul real al bătăii în masă la Otaci
„La un moment dat, trei reprezentanți ai comunității romilor s-au apropiat de tânără. Fata s-a speriat foarte tare și și-a sunat repede un prieten și un coleg de clasă. Cei doi au venit într-un suflet să o apere și așa a început conflictul între ei și reprezentanții etniei rome, care a degenerat în bătaie”, a precizat ofițerul de presă.
Scandalul s-a lăsat cu implicarea poliției, care i-a eliberat însă pe cei trei tineri. Aceștia i-ar fi bătut măr pe „apărătorii” fetei, unul dintre care era minor. Celălalt, de 18 ani, se află la spital. 
Joi, pe 24 iunie, la Otaci a fost organizată o întâlnire a localnicilor pentru a discuta incidentul produs la Nistru. S-au prezentat peste 100 de oameni, iar cearta dintre părți s-a lăsat cu o bătaie în masă. Localnicii și-au aruncat nemilos pumni și bâte.
A fost nevoie de intervenția detașamentului „Fulger”, pentru a calma spiritele. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0