Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Maximă precauție! Mascații „Fulger” au stat toată noaptea la Otaci după bătaia în masă

© Sputnik / Miroslav Rotari Бригада полиции специального назначения "Fulger"
 Бригада полиции специального назначения Fulger  - Sputnik Moldova, 1920, 25.06.2021
Abonare
Spiritele încinse la Otaci s-au calmat. Cu toate acestea, mascații de la „Fulger” care au mers joi seara la operațiune au rămas peste noapte la fața locului pentru a preveni declanșarea unui nou conflict dintre cele două tabere.
CHIȘINĂU, 25 iun - Sputnik. La Otaci, localnicii s-au liniștit după conflictul de joi, 24 iunie. Cel puțin asta susține ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Otaci Eugenia Molceanov. Ea a declarat pentru Sputnik Moldova că în prezent polițiștii sunt la fața locului și investighează cele întâmplate. 
„Angajații Inspectoratului General al Poliției încă se mai află la fața locului și vor fi până la finalizarea evenimentului. Totodată, în prezent de către oamenii legii au fost ridicate secvențele video de la evenimentul de ieri pentru a se documenta cazul conform legislație în vigoare”, a precizat ofițerul de presă Eugenia Molceanov pentru Sputnik Moldova.
Precizăm că Natalia Druță, mama fetei din cauza căreia a pornit bătaia de la Nistru din 21 iunie, când mai mulți tineri s-au bătut cu cruzime și apoi au început reglările de conturi în oraș, a declarat în această dimineață pentru Sputnik Moldova că merge la Procuratură pentru a depune o plângere. Femeia a precizat că după scandalul de joi din Otaci familia sa este permanent amenințată cu răfuială.
Amintim că joi, 24 iunie, a avut loc o bătaie în masă, unde mai mulți localnici și-au împărțit pumni și picioare în cadrul unor reglări de conturi. Totul a pornit de la un conflict declanșat câteva zile mai devreme, când doi tineri și o fată au mers să se odihnească la Nistru, iar de adolescentă s-au apropiat câțiva tineri. Prietenii fetei au vrut să o apere și astfel s-a iscat o bătălie între ei. 
TELEGRAMMMM "{$url}"
Ulterior, pe 24 iunie, la Otaci a fost organizată o întâlnire a localnicilor pentru a discuta incidentul produs la Nistru. S-au prezentat peste 100 de oameni, iar cearta dintre părți s-a lăsat cu o bătaie în masă. Localnicii și-au aruncat nemilos pumni și bâte.
A fost nevoie de intervenția detașamentului „Fulger” pentru a calma spiritele. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0