Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Sergiu Manea, președintele Asociației Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova, psihologul și astrologul Ala Andon și Alexandra Barbăneagră, rectorul Universității Pedagogice de Stat "I.Creangă".
Pentru prima data în istoria turismului Național - Șapte întreprinderi de turism din Republica Moldova s-au alăturat Turismului practic pe piața europeană la evenimentul inedit la China European Marketplace. Atelierul online B2B a fost organizat de Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova cu suportul Agenției de Investiții din Republica Moldova și  Asociația Europeană a operatorilor de Turism (ETOA) cu participarea a aproximativ 70 de operatori și cumpărători de turism din Republica Populară Chineză. Atelierul a implicat o serie de programări  individuale, care au făcut legătura între companiile din Moldova și profesioniștii în turism din China. Detalii ne oferă Sergiu Manea, președintele Asociației Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova. Ce trebuie să știe părinții despre nașterea copilului său, cum să-i ajute în descoperirea unor talente și dezvoltarea abilităților în concordanță cu data nașterii ne spune psihologul și astrologul Ala Andon.  ADMITEREA 2021. Ce oportunităţi oferă tinerilor care își doresc să facă studii de calitate la  Universitatea Pedagogică de Stat "I.Creangă" ne spune rectorul Universității, Alexandra Barbăneagră.
Fluxul de știri
0