Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Escrocherie de milioane, dirijată de după gratii: Cu ce se ocupa un deținut

© Sputnik / Miroslav RotariPenitenciar
Penitenciar - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2021
Abonare
Un deținut, împreună cu un complice, ar fi pus la cale o schemă de escrocherie. Potrivit poliției, cei doi au creat un prejudiciu de peste un milion de lei. 
CHIȘINĂU, 24 iun - Sputnik. Un bărbat de 27 de ani care își ispășește în prezent pedeapsa la o închisoare, împreună cu un tânăr de 19 ani, aflat la libertate, ar fi pus la cale o schemă frauduloasă.
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2021
Societate
Noi scheme de escrocherie: Cum trăgeau pe sfoară victimele
Potrivit oamenilor legii, cei doi, prin intermediul unui site de anunțuri își propuneau serviciile de reparație a mașinilor, iar apoi prin înșelăciune și abuz de încredere furau automobilele. Poliția susține că prejudiciul se ridică la 1 282 352 de lei.
Ofițerii au investigat cazul timp de trei luni, ulterior au efectuat percheziții în municipiul Bălți și orașul Râșcani. În urma descinderilor, polițiștii au ridicat un laptop, plăci de înmatriculare, un pașaport tehnic al unui automobil, cartușe pentru pistol și o armă.
Astfel, a fost pornit un dosar penal, iar dacă cei doi vor fi găsiți vinovați, ei riscă până la 15 ani de pușcărie. Cel de-al doilea suspect a fost reținut și a fost plasat în izolatorul de detenție provizorie.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0