Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 în Moldova: Alte decese și cazuri noi de infectare

© Photo : Miroslav RotariSalon pentru copii
Salon pentru copii - Sputnik Moldova, 1920, 22.06.2021
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță datele actualizate privind situația epidemiologică din țara noastră.
CHIȘINĂU, 22 iun - Sputnik. Încă 45 de moldoveni au fost confirmați pozitiv la noul tip de coronavirus. Acesta este rezultatul efectuării a 5 591 de teste. Dintre acestea, patru sunt de import, din Rusia. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 256 232 de persoane infectate de la începutul pandemiei acum mai bine de un an.
Pașaport UE de vaccinare împotriva COVID - Sputnik Moldova, 1920, 22.06.2021
Societate
Certificatul de vaccinare digital: Când va fi emis în Republica Moldova
Printre cele 45 de persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore este și un medic. MInisterul Sănătății anunță că în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești sunt internați 156 pacienți confirmați cu infecția COVID-19.
Dintre aceștia 45 sunt în stare extrem de gravă, iar pentru nouă pacienți a fost necesară conectarea la aparate de respirație asistată. MSMPS informează că alte două persoane au decedat din cauza complicațiilor generate de COVID-19.
Este vorba de o femeie de 68 de ani din raionul Soroca și de un bărbat de 59 de ani din regiune transnistreană. Ambele persoane sufereau și de alte comorbidități. Bilanțul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la 6 175 de oameni. Totodată, numărul persoanelor vindecate este de 249 250, după ce în ultimele 24 de ore alte 34 persoane au fost vindecate. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0