Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Alți câțiva primari au părăsit rândurile Partidul Democrat

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 06/03/2020
Заседание Парламента 06/03/2020 - Sputnik Moldova, 1920, 21.06.2021
Abonare
Cei care au plecat din PDM au declarat că de vină pentru toate nereușitele formațiunii politice sunt președintele ei și „un cerc restrâns de persoane”.
CHIȘINĂU, 21 iunie - Sputnik. Fuga din Partidul Democrat continuă - primarii comunelor Pârjota, Pociumbăuți, Șumna, Aluniș, precum și un consilierul raional, au părăsit organizația teritorială Râșcani.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Foștii democrați au difuzat luni o declarație în care îi acuzau pe Pavel Philip și întreaga conducere a partidului de minciună, deoarece au crezut sincer ”în valorile și promisiunile noii conduceri PDM” și că acesta se va transform „într-un partid mai puternic”.
Dumitru Diacov  - Sputnik Moldova, 1920, 15.05.2021
Politică
Dumitru Diacov pleacă din politică? Cui i-a cedat locul de pe lista PDM la alegeri
Primarii sunt nemulțumiți de faptul că deciziile în formațiune sunt luate de un grup restrâns de oameni ”care sunt ghidați doar de interesele lor individuale” și au spus că Pavel Filip este de vină personal pentru toate eșecurile PDM.
În luna mai, consilierul Veaceslav Nedelea a părăsit fracțiunea partidului din Consiliul municipal Chișinău. Iar în ianuarie, 8 primari și un consilier raional al organizației teritoriale a Partidului Democrat din raionul Soroca și-au anunțat retragerea din cadrul formațiunii politice.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0