Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noi detalii în cazul victimelor din Belgia - ce spune MAEIE

© AP Photo / Francisco SecoO clădire s-a prăbușit în orașul Antwerpen, Belgia
O clădire s-a prăbușit în orașul Antwerpen, Belgia - Sputnik Moldova, 1920, 20.06.2021
Abonare
Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că a fost găsit cel de-al treilea moldovean rănit în accidentul din Belgia. Acesta a fost găsit mort sub dărâmăturile clădirii. 
CHIȘINĂU, 20 iun - Sputnik. Autoritățile locale belgiene au anunțat reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Belgiei despre încheierea operațiunii de căutare a celui de-al treilea moldovean, care a avut de suferit în urma prăbușirii clădirii din Antwerpen, aflată în construcție.
O clădire s-a prăbușit în orașul Antwerpen, Belgia - Sputnik Moldova, 1920, 20.06.2021
Societate
Tragedia din Belgia: Informații de ultimă oră - reacția Maiei Sandu
Astfel, a fost confirmat decesul acestuia. El fiind găsit mort sub dărâmăturile clădirii.
„În accidentul de la Antwerpen urmare a prăbușirii unei clădiri, bloc școlar aflat în construcție, și-au pierdut viața doi cetățeni ai Republicii Moldova. Ambasada Republicii Moldova în Regatul Belgiei este în legătură cu familiile îndoliate pentru a le oferi asistența necesară”, se menționează într-un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe.
Amintim că autoritățile din Moldova au anunțat că în urma accidentului din Antwerpen, Belgia, trei moldoveni au avut de suferit. Este vorba despre un moldovean de 29 de ani care a murit după ce clădirea la care lucra s-a prăbușit.
Cel de-al doilea a fost grav rănit și a fost transportat de urgență la spital, unde se află și în prezent. Căutările celui de-al treilea moldovean cu dubla cetățenie (portugheză) au durat aproape două zile, dar din nefericire și el s-a stins din viață.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0