Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini terifiante! O clădire s-a prăbușit în Belgia: Printre morți și răniți - moldoveni

© AFP 2024 / NICOLAS MAETERLINCKO clădire s-a prăbușit în orașul Antwerpen, Belgia
O clădire s-a prăbușit în orașul Antwerpen, Belgia - Sputnik Moldova, 1920, 19.06.2021
Abonare
O clădire din Antwerpen, Belgia, s-a prăbușit. Aceasta se afla în construcție, iar la ea munceau și câțiva moldoveni. Ministerul de Externe anunță că printre cei morți și răniți sunt și concetățeni de-ai noștri. 
CHIȘINĂU, 19 iun - Sputnik. Un moldovean a murit, al doilea este grav rănit, iar cel de-al treilea încă nu a fost găsit. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că a fost informat prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Belgiei despre faptul că în orașul Antwerpen s-a prăbușit un bloc școlar, aflat în construcție, la care lucrau și cetățeni din Republica Moldova.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Astfel, echipa ambasadei a mers la locul tragediei și a întreprins demersuri în regim de urgență către autoritățile locale, pentru a obține informații privind cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate în accident.
Cessna 172 - Sputnik Moldova, 1920, 05.06.2021
Societate
Pilotul avionului prăbușit - o persoană extrem de cunoscută în Moldova
„Conform informațiilor preliminare, la moment, a fost recuperat de sub dărâmături corpul unui cetățean din Republica Moldova. Printre cei răniți transferați în regim prioritar la mai multe spitale din Antwerpen, a fost identificat un alt cetățean moldovean, grav rănit în zona capului, internat la spitalul din localitate”, menționează Ministerul Afacerilor Externe. 
Autoritățile diplomatice au precizat că operațiunea de căutare este în desfășurare, iar cel de-al treilea cetățean moldovean cu dubla cetățenie (portugheză) nu a fost încă găsit, se presupune că ar fi prins sub dărâmături.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0