Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pilotul avionului prăbușit - o persoană extrem de cunoscută în Moldova

© Pixabay / WolfBlurCessna 172
Cessna 172 - Sputnik Moldova, 1920, 05.06.2021
Abonare
Sputnik Moldova a reușit să afle informații despre pilotul avionului care a aterizat de urgență pe un teren agricol din apropierea localității Găureni din raionul Ialoveni.
CHIȘINĂU, 5 iun – Sputnik. Pilotul care s-ar fi aflat la bordul avionului de mici dimensiuni și care a aterizat de urgență pe un teren agricol din apropierea localității Găureni ar fi politicianul Sergiu Mocanu. Despre aceasta ne-au informat sursele Sputnik Moldova, care nu au dorit să le fie dezvăluită identitatea.
Mai mult, aceleași surse afirmă că liderul Partidului Antimafie ar fi recurs la un zbor neautorizat, întrucât nu ar fi avut permisiunea să decoleze de pe aerodromul de la Vadul lui Vodă. 
Germany: Police inspect Ryanair plane following unscheduled landing in Berlin - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2021
Video
O nouă aterizare de urgență a unui avion Ryanair
Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat dimineață că la bordul avionului erau patru persoane, inclusiv pilotul. De îngrijiri medicale, fără spitalizare, a avut nevoie doar pilotul, iar ceilalți pasageri nu au suferit nicio leziune. Cu toate acestea, sursele noastre ne-au comunicat că Sergiu Mocanu a fost internat la Spitalul de Urgență din Chișinău.
Sergiu Mocanu nu a confirmat sau informat, deocamdată, aceste informații. De precizat că mâine, 6 iunie, Mocanu împlinește 60 de ani. Autoritatea Aeronautică Civilă va reveni cu informații despre aceste incident după ce va fi finalizată ancheta pornită.
De menționat că o aeronavă de tip Cessna 172, înregistrată ER-COT a efectuat o aterizare de urgență în afara aerodromului de destinație, Aerodrom Horești LUKH. S-a întâmplat lângă localitatea Găureni din Ialoveni, pe un teren agricol, după ce ar fi avut o pană la motor.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0