Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anunț important de la Fisc! Mai aveți 12 zile în care puteți face asta

© Sputnik / Miroslav RotariServiciul Fiscal de Stat
Serviciul Fiscal de Stat  - Sputnik Moldova, 1920, 18.06.2021
Abonare
Au mai rămas 12 zile pentru a achita impozitul pentru bunurile imobiliare și impozitul funciar. Serviciul Fiscal de Stat anunță că cei care încă nu au plătit impozitele, ar trebui să se grăbească. 
CHIȘINĂU, 18 iun - Sputnik. Data de 30 iunie este termenul limită pentru achitarea impozitului pentru bunurile imobiliare și a impozitului funciar. Acest impozit trebuie să fie plătit de toți cetățenii care dețin bunuri imobiliare și terenuri, care au fost obținute până la data de 31 martie a anului curent.
Muncitori pe plantație - Sputnik Moldova, 1920, 06.06.2021
Societate
Zilierii sunt obligați să achite impozite: Iată cât trebuie să plătească lunar
Potrivit Serviciului Fiscal de Stat, suma impozitului pentru bunurile imobiliare și impozitului funciar se calculează anual de către serviciile de colectare a impozitelor și taxelor locale din cadrul primăriilor. Astfel, autoritățile locale stabilesc anual cotele concrete ale acestor impozite. 
Cei care încă nu au reușit să plătească impozitul pentru bunuri imobiliare și impozitul funciar ar trebui să se grăbească, deoarece după data de 30 iunie se adună penalități pentru fiecare zi de întârziere. Totodată, achitarea impozitelor se poate face și online, prin intermediul Serviciului guvernamental de plăți electronice Mpay sau a portalului www.sfs.md.
Dacă persoanele vor să achite impozitele în numerar, atunci se pot apropia la ghișeele băncilor și oficiilor Poșta Moldovei, având avizul de plată expediat de către autoritățile locale. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0