Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Premierul interimar Aureliu Ciocoi a plecat în Turcia: Ce va face în Antalya

© Sputnik / Miroslav RotariAureliu Ciocoi Ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene
Aureliu Ciocoi Ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2021
Abonare
Aureliu Ciocoi întreprinde o vizită de lucru în Turcia, la Summit-ul șefilor de stat și de guvern ai țărilor participante la Procesul de Cooperare în Europa de Sud-Est, unde va participa la Forumul Diplomatic din Antalya.
CHIȘINĂU, 17 iun – Sputnik. Premierul interimar Aureliu Ciocoi se va afla în Turcia în perioada 17-20 iunie. Șefi de stat și de guvern din 13 țări se vor reuni la Antalya pentru identificarea unor noi modalități de colaborare în sud-estul Europei.
Град - Sputnik Moldova, 1920, 10.06.2021
Societate
Perju cere bani de la Guvern pentru a compensa prejudiciile agricultorilor
În cadrul vizitei, Aureliu Ciocoi va avea întrevederi bilaterale cu miniștrii afacerilor externe ai Turciei, Mevlüt Çavuşoğlu, Ucrainei, Dmytro Kuleba, Muntenegrului, Đorđe Radulović și Kîrgîzstanului, Ruslan Kazakbaev. Oficialii vor aborda modalitățile de intensificare a dialogului politic și diplomatic bilateral. În același timp, oficialul moldovean va avea o întrevedere și cu Miroslav Jenča, asistentul secretarului general al ONU.
Pe agenda delegației Republicii Moldova vor fi discutate și aspecte privind situația regională, dar și măsuri convergente pentru depășirea crizei sanitare globale.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0