Subvenționarea locurilor de muncă: 30 iunie, ultima zi pentru depunerea cererilor

© Photo : Miroslav RotariMuncitori la o fabrică de mezeluri
Muncitori la o fabrică de mezeluri - Sputnik Moldova, 1920, 16.06.2021
Abonare
Persoanele juridice și fizice, întreprinzătorii, organizațiile necomerciale, persoanele, care desfășoară activitate profesională, rezidenți ai Republicii Moldova pot depune cererea privind subvenționarea locurilor de muncă pentru trimestrul întâi al anului 2021.
CHIȘINĂU, 16 iun – Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat anunță că subvenționarea se va efectua în cazul angajării persoanelor care, pe o perioadă de cel puțin 12 luni consecutive ce preced luna de angajare, nu au avut venituri salariale și în cazul persoanelor cu dizabilități.
Enter - Sputnik Moldova, 1920, 16.06.2021
Societate
Gata cu statul la coadă: Prestațiile sociale - acum și în regim online
 De menționat, că cererea se prezintă pe suport de hârtie, cu aplicarea semnăturii olografe sau se transmite la adresa electronică, conform razei de deservire, cu aplicarea semnăturii electronice avansate calificate.
Datele de contact ale subdiviziunilor Serviciului Fiscal de Stat pot fi accesate pe pagina oficială – sfs.md, la rubrica Contacte.
Cererile pentru trimestrul întâi al anului 2021, prezentate după data menționată, nu se vor examina, indiferent de motivul neprezentării Cererii în termenii stabiliți.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0