Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Pompeo a criticat refuzul lui Biden de a avea o conferința de presă comună cu Putin

© AP Photo / Andrew HarnikCIA Director Mike Pompeo speaks at a Senate Select Committee on Intelligence hearing on worldwide threats, Tuesday, Feb. 13, 2018, in Washington.
CIA Director Mike Pompeo speaks at a Senate Select Committee on Intelligence hearing on worldwide threats, Tuesday, Feb. 13, 2018, in Washington.  - Sputnik Moldova, 1920, 16.06.2021
Abonare
Ex-secretarul de stat al SUA a calificat refuzul lui Biden de a avea o conferință de presă comună cu președintele rus drept un semn de slăbiciune.
CHIȘINĂU, 16 iun – Sputnik. Mike Pompeo, ex-secretar de stat al SUA, a calificat decizia președintelui Joe Biden de a nu participa la o conferință de presă comună cu liderul rus Vladimir Putin după summitul de la Geneva drept o demonstrare a slăbiciunii. Declarația a fost făcută într-o emisiune la Fox News.
"Faptul că nu sunteți gata să stați la șase sau opt picioare distanță (1,8-2,4 metri – n. red.) de adversarul dumneavoastră și să spuneți lumii despre ce ați vorbit, despre lucrurile care vă îngrijorează și de ce vă îngrijorează, este dovada unei mari slăbiciuni", a spus Pompeo în cadrul teleinterviului.
Флаги России, США и Швейцарии перед входом на виллу Ла Гранж в Женеве, Швейцария - Sputnik Moldova, 1920, 16.06.2021
Politică
Ce așteptări are Kremlinul de la întâlnirea dintre Putin și Biden
"Dacă nu sunteți gata să stați pur și simplu la tribună și să răspundeți la întrebările presei ... care pot fi dificile sau incomode, în timp ce adversarul se află la distanța de câteva picioare, acesta este un semn de mare slăbiciune", a adăugat politicianul. El și-a exprimat siguranța că Putin va ajunge la summit "complet înarmat".
Fostul secretar de stat a menționat că el este gata să aibă dezbateri cu Putin "oricând și oriunde".
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0