Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cele mai bine plătite locuri de muncă vacante - cine oferă salarii de 30 de mii de lei

© Sputnik / Mihai CarausBani
Bani - Sputnik Moldova, 1920, 15.06.2021
Abonare
Salariu de până la 30 de mii de lei se propune pentru un diriginte de șantier, iar un maistru poate ridica și până la 20 de mii de lei. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a prezentat lista celor mai bine plătite locuri de muncă vacante. 
CHIȘINĂU, 15 iun - Sputnik. Potrivit datelor ANOFM, cea mai bine plătită funcție vacantă este cea de diriginte de șantier. Angajatorul propune pentru acest post un salariu de până la 30 de mii de lei.
Parlament - Sputnik Moldova, 1920, 14.05.2021
Societate
Parlamentul dizolvat: Atribuțiile deputaților - Află dacă mai primesc salarii
Aceeași companie de construcție din Chișinău este caută și un maistru. Pentru această funcție angajatorul este gata să ofere un salariu de până la 20 de mii de lei. 
Pentru postul de mecanic-șef la o companie de extracție a uleiului de floarea soarelui din Cahul, satul Giurgiulești, se oferă un salariu de 27 de mii de lei. De asemenea, compania este în căutarea unui maistru, unui operator în sectorul de producție, unui mecanic, unui operator în sala de cazane, unui electrician, dar și a altor specialiști, pentru care se oferă salarii care pornesc de la 9.000 și pot ajunge la 25 de mii de lei lunar.
O companie din Drochia este gata să ofere un salariu de 20 de mii de lei unui contabil chiar și fără experiență. Totodată, angajatorul este în căutare de inginer, responsabil de construcția și reparația drumurilor cu utilaje sau tehnică specială. Pentru acest post se oferă 15 mii de lei.
Ярмарка вакансий в Казани - Sputnik Moldova, 1920, 23.02.2020
Republica Moldova
Nu are cine să muncească în Moldova: Numărul locurilor vacante a depășit cererea
Dacă te pricepi la mânuirea lemnului, atunci te poți angaja în calitate de asamblor, care va fi responsabil de montarea produselor din lemn. Pentru această funcție se oferă salariu de 20 de mii de lei. Compania mai este în căutare de manager, asistent de manager și secretar, iar pentru acești specialiști se oferă câte zece mii de lei lunar.
Spitalul clinic militar central din municipiul Chișinău este în căutare de medici și personal din domeniul medical. Astfel, pentru aceste locuri de muncă vacante se acceptă personal cu experiență minimă și se oferă între 12 și 17 mii de lei.
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a prezentat lista cu toate locurile vacante. Astfel, în prezent, la evidența Agenției sunt 8 175 de locuri vacante, care pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Cele mai multe posturi sunt în Chișinău - 3 406, apoi urmează municipiul Bălți și Orhei. Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în structurile de forță. Totodată, lucrătorii medicali sunt la mare căutare, urmați de ingineri, economiști și pedagogi. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0