Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primarul Capitalei, apel către candidații la parlamentare: Nu ne împiedicați să muncim

© Sputnik / Mihai CarausИон Чебан
Ион Чебан - Sputnik Moldova, 1920, 14.06.2021
Abonare
Șeful administrației municipale a declarat că nu va împiedica pe nimeni să facă campanie electorală, dacă aceasta nu va împiedica activitatea normală a Primăriei.
CHIȘINĂU, 14 iun – Sputnik. Primarul Chișinăului, Ion Ceban, s-a adresat către toți funcționarii, directorii și șefii de direcții și instituții municipale cu solicitarea să nu implice structurile municipale în activități politice în timpul orelor de muncă.
Ион Чебан - Sputnik Moldova, 1920, 11.06.2021
Societate
Vor zbura capete la Primăria Chișinău? La cine s-a referit primarul Ion Ceban
El a subliniat că toți candidații în alegeri pot veni să vorbească cu oamenii în cadrul campaniei lor electorale. Iar cei care doresc, poate să participe la aceste întâlniri.
”Doar rog să se țină cont de orele de muncă și să nu împiedice aceste întruniri procesul de muncă”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.
De asemenea, primarul s-a adresat public către toți candidații la alegerile parlamentare cu rugămintea să nu implice Primăria Chișinăluiu în activități politice.
”Prin diverse declarații politice, nu faceți mai mult rău celor din jur”, a scris primarul.
El a explicat că are în vedere, între altele, dezbaterile cu privire la construcția unui nou obiectiv în locul fostului Hotel Național din centrul Chișinăului.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0