Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vor zbura capete la Primăria Chișinău? La cine s-a referit primarul Ion Ceban

© Sputnik / Mihai CarausИон Чебан
Ион Чебан - Sputnik Moldova, 1920, 11.06.2021
Abonare
Primarul Chișinăului Ion Ceban susține că pretorii sectoarelor Capitalei ar trebui să primească note de apreciere din partea cetățenilor, iar cei care vor fi descalificați ar putea fi demiși.
CHIȘINĂU, 11 iun - Sputnik. Primarul Capitalei Ion Ceban a fost invitatul de astăzi al platformei de dialog de la Centrul de presă Sputnik Moldova. Edilul-șef a vorbit despre proiectele de infrastructură în derulare și a remarcat că întâmpină dificultăți în ceea ce privește colaborarea cu unii pretori.
Мэр Кишинева на Петербургском Международном Экономическом Форуме - Sputnik Moldova, 1920, 04.06.2021
Societate
Ce a reușit să obțină pentru Chișinău primarul Ion Ceban la Sank Petersburg
„Noi trebuie să avem în teren permanent echipe de supraveghere tehnică. Ei uite că încă nu sunt obișnuiți oamenii să lucreze. Am avut situații că Apă-Canal nu coordona cu transportul. Și tot așa”, a spus primarul la Centrul de presă Sputnik Moldova
În context, Ceban a declarat că acești funcționari ar trebui să fie demiși dacă nu fac față sarcinilor care stau în fața lor. 
„Ar fi bine să facem un concurs ca oamenii să le dea apreciere cum sunt în teren organizate lucrurile. Și atunci oamenii să spună, pentru că oamenii simt cel mai bine ce se întâmplă în teren”, a remarcat primarul. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0