Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

CEC urmează să acrediteze la alegeri observcatori electorali din partea Ambasadei Rusiei

© Sputnik / Mihai CarausЦентральная избирательная комиссия
Центральная избирательная комиссия - Sputnik Moldova, 1920, 14.06.2021
Abonare
CEC va acredita astăzi mai multți observatori internaționali pentru alegerile parlamentare antiicpate din 22 iulie, inclsiv și din partea mabaadei Federației Ruse în Republica Moldova.
CHIȘINĂU, 14 iun – Sputnik. Comisia Electoroală Centrală se întrunelte astăzi în ședință pentru a acredita mai mult observatori naționali și internaționali la alegerile parlamntare anticipate din 11 iulie. Ședința CEC începe la ora 16:00.
Misiune preelectorala a APCE în Republica Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 12.06.2021
Politică
Misiunea preelectorală a APCE la Chișinău: Confruntări, zvonuri și diviziuni
Membrii CEC vor acredita și observatori naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX” în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 în secțiile de votare constituite în străinătate, dar și secțiile de votre din interiorul Republicii Moldova.
Totodată CEC urmează să examineze demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea a două partide politice.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0