Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

CEC a mai înregistrat doi candidați la alegerile din 11 iulie: Cine sunt concurenții

© Photo : Miroslav RotariPrezentarea de către Comisia Electorală Centrală a rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea alegerilor prezidențiale
Prezentarea de către Comisia Electorală Centrală a rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea alegerilor prezidențiale - Sputnik Moldova, 1920, 14.06.2021
Abonare
Comisia Electorală Centrală a mai înregistrat încă doi concurenți electorali pentru scrutinul din 11 iulie. Astfel, până acum, CEC a înregistrat 19 candidați în scrutinul din această vară.
CHIȘINĂU, 14 iunie - Sputnik. CEC anunță că în cadrul ședinței de luni, 14 iunie, au fost înregistrați încă doi concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Astfel este vorba despre Partidul Regiunilor din Moldova cu 93 de candidați și Partidul „Patrioții Moldovei” care au 55 de candidați.
Центральная избирательная комиссия - Sputnik Moldova, 1920, 14.06.2021
Politică
CEC urmează să acrediteze la alegeri observcatori electorali din partea Ambasadei Rusiei
Totodată, au fost înregistrate simbolurile electorale ale concurenților pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmați reprezentanții cu drept de vot consultativ în CEC pe durata campaniei electorale și persoanele responsabile de finanțe. 
La fel, în cadrul ședinței de luni a CEC, au fost acreditați alți 214 observatori pentru scrutinul din această vară. Astfel, până în prezent, pentru monitorizarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, CEC a acreditat 1 043 de observatori, dintre care 890 de observatori naționali și 153 de observatori internaționali.
Comisia Electorală Centrală a precizat că până în prezent au fost înregistrați 19 concurenți pentru scrutinul din 11 iulie 2021, iar alte cinci dosare se află în proces de examinare.
Precizăm că pe 11 iunie s-a încheiat perioada de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova la alegerile din 11 iulie 2021. Totodată, CEC a menționat că la scrutinul din această vară nu vor concura mai mult de 24 de candidați. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0