Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O nouă zi plină de distracții: Unde pot merge chișinăuienii

© Sputnik / Mihai CarausOrașul Chișinău
Orașul Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2021
Abonare
Încă o zi plină de distracție promite Primăria Chișinău. În scuaruri și parcuri, chișinăuienii vor putea petrece frumos și activ ziua de duminică.
CHIȘINĂU, 13 iun - Sputnik. Distracția continuă în Capitală. Și astăzi, 13 iunie, în mai multe scuaruri și parcuri din Chișinău vor fi organizate evenimente cultural-artistice pentru orice vârstă.
Orașul Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 12.06.2021
Societate
Sâmbătă activă la Chișinău: Unde te poți distra astăzi
Așadar, Primăria Chișinău anunță că în scuarul Dokuceaev, în cadrul evenimentului cu genericul Ziua donatorului de sânge „Donăm ca să salvăm", vor avea loc activități artistice cu participarea copiilor de la Centrul de Creație Tehnică pentru Copii și Adolescenți „Politehnic". La fel va fi inaugurată o expoziție tehnică a obiectelor confecționate de elevi, dar și atelier de pictură, atelier de confecții tehnice, atelier de artă decorativă etc. 
În scuarul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei - Sfântă Amintire" din strada Miron Costin se va desfășura manifestarea cultural-artistică cu genericul „Vie-i forța neamului" - concert susținut de formația „Fulger" a Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială a IGP a MAI.
În scuarul Arborelui Solar, de pe aleea de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei, cei mici sunt așteptați la „ Vara dulce zâmbete aduce" - miniconcert prezentat de colectivele de copii din cadrul  Centrului de Creație a Copiilor „GHIOCEL", Ansamblul folcloric „Doruleț", Ansamblul muzical coregrafic „Acadele Mix", Ansamblul vocal „Do-re-mi-show", Ansamblul muzical coregrafic „Kinder mix", Ansamblul de dans sportiv, conducător  Tatiana Danileico; Ansamblul de fluieraşi, conducător Iurie Iaz.
Парусная регата - Sputnik Moldova, 1920, 12.06.2021
Sport
De Ziua Rusiei, la Chișinău a avut loc o regată nautică
Concertul de Gală al laureaților Festivalului-concurs municipal de cântec popular pascal „Pentru Tine, Doamne”, ediția a XXIII-a va avea loc în Parcul „Valea Trandafirilor”. Mai exact la havuzul muzical unde va avea loc concertul  folcloric de cântece religioase interpretate de laureații Festivalului - Concurs. 
Evenimentele respective au drept scop valorificarea potențialului artistic al comunităților de artă, prin comunicarea între generațiile de artiști și tinerii cu potențial din același domeniu, promovarea valorilor artistice autohtone, precum și stimularea interesului publicului-spectator pentru recunoașterea creațiilor artistice autentice.
Activitățile se vor desfășura cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției COVID-19. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0