Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Antrenorul danezilor a dezvăluit ce i s-a întâmplat lui Eriksen

© Sputnik / Антон Денисов / Accesați arhiva multimediaКристиан Эриксен
Кристиан Эриксен - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2021
Abonare
Imediat după ce și-a pierdut cunoștința, Christian Eriksen a avut un puls, însă apoi a dispărut brusc, astfel că medicii au început imediat măsurile de resuscitare.
CHIȘINĂU, 13 iunie - Sputnik. Mijlocașul echipei Danemarcei Christian Eriksen a suferit un stop cardiac pe teren, în timpul meciului din cadrul Campionatului European cu echipa Finlandei. Despre aceasta a anunțat antrenorul principal al danezilor, Kasper Hjulmand, scrie RIA Novosti.
”Christian Eriksen a suportat un stop cardiac”, a spus el în cadrul unei conferințe de presă.
La rândul său, medicul echipei naționale daneze Morten Boesen a spus că investigațiile nu au scos la iveală anumite probleme de sănătate ale mijlocașului. Starea jucătorului rămâne stabilă.
Футболист сборной Дании Кристиан Эриксен потерял сознание на поле. - Sputnik Moldova, 1920, 12.06.2021
Sport
UEFA, despre starea fotbalistului danez Eriksen care a leșinat în teren
„Rezultatele investigațiilor care au fost făcute până în acest moment arată bine”, a spus medicul.
Anterior, Boesen a declarat că, imediat după ce și-a pierdut cunoștința, Eriksen a avut puls, dar apoi pulsul a dispărut brusc. Imediat a fost decisă începerea măsurilor de resuscitare.
Meciul Danemarca - Finlanda din Grupa B, în care joacă și naționala Rusiei, a avut loc pe 12 iunie la Copenhaga. La sfârșitul primelor patruzeci și cinci de minute, Eriksen și-a pierdut cunoștința.
​Meciul dintre Danemarca și Finlanda a fost întrerupt temporar prin decizia UEFA, iar apoi a fost reluat la 21.30. Jocul s-a încheiat cu scorul 1: 0 în favoarea echipei finlandeze. Singurul gol a fost marcat în minutul 60 de Yoel Pohjanpalo. În minutul 74, mijlocașul danez Pierre-Emil Heybjerg nu a reușit să realizeze penalty-ul.
În cel de-al doilea meci din Grupa B, belgienii au învins echipa națională a Rusiei cu scorul de 3: 0.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0