Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin a comentat declarația scandaloasă a lui Biden la adresa sa

© Sputnik / Sergei Ilyin / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел встречу с руководством "Единой России"
Президент РФ В. Путин провел встречу с руководством Единой России - Sputnik Moldova, 1920, 12.06.2021
Abonare
Putin a spus într-un interviu pentru NBC că nu este îngrijorat de afirmațiile lui Biden și că s-a obișnuit cu astfel de atacuri în timpul de când se află în funcție.
CHIȘINĂU, 12 iun – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a declarat pentru postul de televiziune american NBC că interviul scandalos al liderului american Joe Biden nu l-a surprins, notează RIA Novosti.
"În perioada de când mă aflu în funcție m-am obișnuit cu atacuri din toate părțile și din cele mai diferite domenii, sub diverse pretexte, motive, de diferit calibru și cruzime, și acest lucru nu mă surprinde", a spus Putin
În comunicatul postului TV este menționat că prezentatorul i-a enumerat pe „unii dintre adversarii lui Putin uciși în ultimii ani”. Președintele a răspuns la aceasta că astfel de declarații amintesc de „indigestie verbală”.
Vladimir Putin și Joe Biden - Sputnik Moldova, 1920, 11.06.2021
Politică
Americanii fac prognoze privind rezultatul summitului Putin-Biden: ”Îl vor sfâșia”
"Nu vreau să par vulgar, dar asta seamănă cu un fel de indigestie, cu excepția că este o indigestie verbală. Ați amintit de mulți oameni care într-adevăr au avut de suferit și au murit în anumite momente ale timpului, din diverse motive, din vina diferitor oameni. ", a spus el.
Totodată, Putin a comparat calificativul, cu care a fost de acord Biden în controversatul interviu TV, cu etichetarea unui „macho hollywoodian”.
În martie, președintele SUA a răspuns afirmativ la întrebarea dacă l-a considerat pe Putin ucigaș și a amenințat Moscova cu răzbunare pentru intervenția în alegeri. Liderul rus, la rândul său, i-a urat sănătatea omologului american.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0