Выборы в парламент Молдовы 2021 - Sputnik Moldova, 1920
ALEGERI PARLAMENTARE 2021
Ultimele știri și cele mai importante despre alegerile parlamentare anticipate din Moldova, desfășurate pe 11 iulie 2021

Ultima zi de înregistrare: Câți concurenți am putea avea la anticipate

© Photo : Miroslav RotariPrezentarea de către Comisia Electorală Centrală a rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea alegerilor prezidențiale
Prezentarea de către Comisia Electorală Centrală a rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea alegerilor prezidențiale - Sputnik Moldova, 1920, 11.06.2021
Abonare
Astăzi a fost ultima zi când candidații electorali au putut depune actele pentru înregistrarea pentru scrutinul din 11 iulie.
CHIȘINĂU, 11 iun - Sputnik. La alegerile anticipate din 11 iulie nu vor concura mai mult de 24 de candidați. Comisia Electorală Centrală anunță că astăzi, 11 iunie, s-a încheiat perioada de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova la alegerile din 11 iulie 2021. În ultima zi, trei partide politice și doi candidați independenți au depus dosarele la CEC.
Выборы президента Молдовы голосование - Sputnik Moldova, 1920, 10.06.2021
CEC îi privează de dreptul la vot pe mii de cetățeni moldoveni din Rusia
Este vorba de Partidul Politic „PARTIDUL SCHIMBĂRII”, Partidul Politic „Partidul Oamenilor Muncii”, PARTIDUL POLITIC „NOUA OPȚIUNE ISTORICĂ” și candidații independenți Veaceslav Valico și Ion Stegărescu.
Procedura de tragere la sorți în vederea stabilirii ordinii prealabile de înscriere în buletinul de vot a celor care au depus pe parcursul zilei de astăzi actele necesare va avea loc mâine, 12 iunie 2021, la ora 17:00.
Până la această oră 17 concurenți electorali au fost înregistrați de Comisia Electorală Centrală, iar alte 7 dosare se află în proces de examinare.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0