Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

O vacanță de vară interactivă: Ce îi așteaptă pe copii la bibliotecile din Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariMariana Harjevschi
Mariana Harjevschi - Sputnik Moldova, 1920, 10.06.2021
Abonare
Biblioteca Municipală ”B.P. Hasdeu” a lansat o nouă ediție a Programului estival „Provocarea verii”, cu genericul ”Citește și descoperă Chișinăul!”, consacrat celor 585 de ani de la prima atestare a orașului. 
O vacanță de vară interactivă: Activități inedite în bibliotecile din Capitală
În această vară, Biblioteca Municipală ”B.P. Hasdeu” invită toți copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, dar și părinții acestora, să vină la bibliotecă și să petreacă o vacanță interesantă și interactivă.
Mai multe evenimente deosebite se vor desfășura în incinta celor 27 de filiale ale bibliotecii.
Studenți în bibliotecă - Sputnik Moldova, 1920, 27.04.2021
Societate
Topul celor mai citite cărți în anul trecut: Datele prezentate de Biblioteca Națională
"În acest an, ne propunem să prezentăm un concept de învățare, lectură și explorare a orașului Chișinău. Organizăm acest eveniment pentru a îndemna cât mai mulți copii să pășească pragul bibliotecilor, dar și să nu piardă legătura cu școala. Bibliotecarii vor vorbi despre istoria, arhitectura orașului, vor prezenta colecții de carte și albume. De asemenea, vor fi teste interactive și în mediul online pentru a răspunde la întrebări și a afla curiozități despre Capitală", a relatat pentru Sputnik Moldova directoarea instituției Mariana Harjevschi.
Cea de-a treia ediție a evenimentului din acest an va avea loc în perioada 7 iunie-31 iulie. Activitățile sunt gratuite pentru toți doritorii.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0