Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ședința cu privire la numărul secțiilor de votare din străinătate, amânată

© Sputnik / Mihai CarausCurtea de apel Chișinău
Curtea de apel Chișinău  - Sputnik Moldova, 1920, 10.06.2021
Abonare
Magistrații Curții de Apel Chișinău nu au examinat astăzi contestațiile reprezentanților mai multor partide politice în legătură cu decizia CEC privind numărul secțiilor de votare din străinătate.
CHIȘINĂU, 10 iun - Sputnik. Ședința în care magistrații Curții de Apel Chișinău urmează să examineze contestațiile reprezentanților mai multor partide politice în legătură cu decizia CEC ce ține de numărul secțiilor de votare din străinătate a fost întreruptă. Ședința a fost amânată din cauza că nu s-a putut forma un complet de judecători care să examineze cererea de recuzarea a completului de magistrați care examinează demersurile concurenților electorali împotriva Comisiei Electorale Centrale.
Аппеляционная Палата - Sputnik Moldova, 1920, 10.06.2021
Politică
Curtea de Apel s-a pronunțat cu privire la numărul secțiilor de votare în stânga Nistrului
O altă ședință a fost anunțată pentru mâine, 11 iunie, începând cu ora 09:00. În cadrul acesteia va fi examinată cererea de recuzare a completului de judecători. 
„Din păcate astăzi personalul cancelariei nu mai este și nici nu poate fi format un complet în vederea examinării cererii de recuzare. Din acest motiv se anunță întrerupere până mâine, la ora 09.00. Vă fi examinată cererea de recuzare”, au anunțat magistrații. 
Amintim, în cadrul ședinței de astăzi, Curtea de Apel a declarat inadmisibilă cererea înaintată de PPDA cu privire la numărul secțiilor de votare din stânga Nistrului. De precizat, membrii CEC au decis ca pentru locuitorii din regiunea transnistreană să fie amenajate la parlamentarele din iulie cu două secții de votare mai mult decât la prezidențialele din 2020. Pe 5
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0