Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

CEC le amintește cetățenilor - 10 iunie este ultima zi când mai pot face asta

© Sputnik / Miroslav RotariAlegeri 2016
Alegeri 2016 - Sputnik Moldova, 1920, 09.06.2021
Abonare
Alegătorii care vor să voteze la locul aflării lor în ziua alegerilor parlamentare anticipate mai au la dispoziție o zi pentru a-și declara noul loc de ședere. Despre aceasta anunță Comisia Electorală Centrală.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 08.06.2021
Societate
Sandu face din deget membrilor CEC - Ce li se poate întâmpla
Această procedură îi va permite alegătorului să fie înscris în lista electorală de bază a secției de votare conform locului nou de ședere și să-și poată exercita dreptul la vot la secția de votare respectivă.
La depunerea declarației, alegătorul va prezenta actul de identitate în original pentru confirmare. De precizat că declarațiile depuse pentru scrutinele anterioare nu mai sunt valabile.
Расчетный отдел банка - Sputnik Moldova, 1920, 09.06.2021
Societate
Primul trimestru 2021: semne de revigorare a economiei, deși situația rămâne a fi proastă
Până în acum, CEC a înregistrat 17 concurenți electorali, iar alte două dosare se află în proces de examinare. Termenul limită pentru depunerea actelor este 11 iunie.
În data de 14 mai a început perioada în care pot fi prezentate documentele pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Perioada electorală pentru alegerile parlamentare anticipate a început pe data de 5 mai. Comisia Electorală Centrală a aprobat lista partidelor politice, formată din 53 de formațiuni, care pot participa la scrutinul electoral.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0