Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon: Cred că Sputnik V poate fi produs și în Moldova

© Sputnik / Mihai CarausСпецборт МЧС России с вакциной "Спутник V" приземлился в аэропорту Кишинева
Спецборт МЧС России с вакциной Спутник V приземлился в аэропорту Кишинева - Sputnik Moldova, 1920, 08.06.2021
Abonare
Liderul socialist a spus că a doua parte a ajutorului umanitar din Rusia sub forma vaccinului Sputnik V ar putea ajunge până la sfârșitul săptămânii.
CHIȘINĂU, 8 iun – Sputnik, Iulia Lipovaia. Cel de-al cincilea președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, care este și liderul Partidului Socialist, a spus când va ajunge în țară noastră cel de-al doilea lot de vaccin rusesc împotriva coronavirusului Sputnik V. totodată el a spus că este gata să se imunizeze cu doze din această partidă.
Comitetul Consultativ Independent Anticorupție  - Sputnik Moldova, 1920, 07.06.2021
Republica Moldova
Maia Sandu a adus comisari străini în Moldova - Când încep arestările
Potrivit acestuia, pe lângă acest lot de ajutor umanitar, Republica Moldova are o înțelegere cu Rusia privind încheierea unui acord preliminar privind achiziționarea unui milion de doze de vaccin rusesc până la sfârșitul lunii iunie.
Dodon a vorbit și despre experiența diferitelor țări în producția „Sputnik V” și și-a exprimat încrederea că medicamentul poate fi produs în Moldova.
"Am început negocieri în acest sens cu partenerii noștri din Federația Rusă. Acest lucru este important, deoarece pandemia nu sa încheiat. Avem experiență, am avut întotdeauna produse farmaceutice bune", a conchis Dodon.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0