Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Studii la USEFS: Oportunițăți pentru viitorii studenți

© Sputnik / OsmatescoVeaceslav Manolache
Veaceslav Manolache - Sputnik Moldova, 1920, 07.06.2021
Abonare
Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport propune mai multe oferte educaționale pentru anul de studii 2021-2022. Rectorul universității Veaceslav Manolachi a oferit detalii pentru doritorii de a aplica la studii în cadrul USEFS.
Studii la USEFS: Oportunițăți pentru viitorii studenți
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", rectorul USEFS, Veaceslav Manolachi, a precizat că instituția de învățământ superior le propune viitorilor candidați la studii patru facultăți: Facultatea de Sport, Facultatea de Pedagogie, Facultatea Kinetoterapie și Facultatea Protecție, Pază și Securitate. USEFS dispune de o bibliotecă, o cantină, săli sportive, un bazin de înot și corturi de tenis.
"Universitatea dispune de toate condițiile necesare pentru viitorii studenți. Avem tineri care vin să învețe la noi din toate colțurile lumii, chiar și din America și Canada. Cea mai solicitată facultate rămâne a fi Kinetoterapia. În general, absolvenții noștri își găsesc cu ușurință un loc de muncă. Chiar și în Marea Britanie un absolvent de-al nostru activează în paza reginei", a relatat Veaceslav Manolachi.
Potrivit rectorului, diploma Universității de Stat de Educație Fizică și Sport este recunoscută la nivel internațional. 
În prezent, aproximativ 3 mii de studenți își fac studiile la USEFS.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0