Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ședința CMC a fost anulată: Care este motivul

© Sputnik / Miroslav RotariȘedința Consiliului Municipal Chișinău
Ședința Consiliului Municipal Chișinău  - Sputnik Moldova, 1920, 07.06.2021
Abonare
Ședința Consiliului Municipal Chișinău preconizată pentru ziua de astăzi, la ora 10.00, a fost amânată din lipsă de cvorum.
CHIȘINĂU, 7 iun – Sputnik. Ședința Consiliului Municipal Chișinău a fost amânată din lipsă de cvorum. Asta după ce consilierii PSRM și cei de la PP „Șor” au boicotat ședința.
Amintim că membrii CMC aveau întâlnire la ora 10:00 în incinta sălii de ședințe a Preturii sectorului Centru, de pe strada Bulgară, 43, la solicitarea a peste 1/3 din numărul aleșilor locali.
Pe ordinea de zi era doar un singur subiect cu privire la desemnarea candidaturilor pentru funcțiile de membri ai Birourilor Electorale ale Secțiilor de Votare din sectoarele municipiului Chișinău.
Tehnică adusă pentru a continua demolarea cinematografului Gaudeamus - Sputnik Moldova, 1920, 31.08.2020
Societate
CMC, decizie importantă în privința fostului cinematograf Gaudeamus: Ce va urma
În 2020, consilierii municipiului Chișinău s-au întâlnit în 24 de ședințe care s-au desfășurat pe parcursul a 35 de zile. Regulamentul CMC prevede că membrii trebuie să se reunească în ședințe ordinare odată în trei luni, însă din cele 24 de ședințe desfășurate în primul an de mandat, prima ședință a fost de constituire, 23 au fost extraordinare și niciuna ordinară.
În total, consilierii au stat în ședință peste 180 de ore. Totodată, în anul 2020, municipalitatea a achitat consilierilor indemnizații în valoare de peste 4,374 milioane de lei. În total, 720 de subiecte au fost examinate de consilierii municipali în primul an de mandat și au fost aprobate aproximativ 585 de decizii.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0