Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Ziua Copilului, cum s-au desfășurat evenimentele în Capitală

Abonare
În data de 5 iunie, în Chișinău au fost organizate mai multe evenimente dedicate copiilor, dat fiind că programul din 1 iunie - Ziua Internațională a Copilului a fost transferat pe 5 iunie, din cauza vremii proaste din prima zi de vară.
Distracții de pomină pentru copiii din Capitală!
Самолет Cessna 172 - Sputnik Moldova, 1920, 05.06.2021
Societate
O aeronavă a aterizat de urgență pe un câmp din Ialoveni: Detalii
În Piața Marii Adunări Naționale i-a așteptat Troleibuzul Turistic, cu care copiii au efectuat o călătorie gratuită pe străzile Capitalei. Pe durata excursiei, picii au fost însoțiți de un ghid turistic, acesta le-a povestit despre cele mai importante atracții turistice din oraș.
"Călătoria este interesantă, cât și educativă, întrucât copiii au ocazia să descopere o mică părticică din oraș, să interacționeze unii cu ceilalți și să pună întrebări ghidului turistic", a scris primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, pe Facebook.
Iar în Piața Marii Adunări Naționale micuții au pictat cu ajutorul pensulelor pe un troleibuz pus la dispoziție de autorități. "Creativitatea micuților este fără limite. Sper ca cei mici să se simtă̆ bine și să se distreze în locațiile propuse de Primăria Chișinău", a mai scris edilul-șef.
Vinul spumant este de nelipsit de pe masa de Revelion - Sputnik Moldova, 1920, 04.06.2021
Problemele grave ale vinificației moldovenești - ce spune Gheorghe Arpentin
În același timp, în Scuarul ,,Mihai Eminescu” s-a desfășurat un concert festiv cu genericul „Hai la joacă pe toloacă”, cu participarea elevilor din cadrul instituțiilor de învățământ artistic extrașcolar și artiștilor consacrați ai Republicii Moldova și copiii lor.
Iar la Havuzul muzical de la intrarea în Parcul ,,Valea Trandafirilor" s-a desfășurat un
program distractiv pentru copii cu genericul „Dulce copilărie", la care a participat Studioul de Creație a Copiilor „TG Academy”; Centrul de creație pentru copii „Luceafărul”; Studioul de creație a copiilor „Voice record ̓s”;  Studioul  de dans „Let ̓s dans”; IP Liceul Teoretic „N. Iorga”.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0