Oameni in etate - Sputnik Moldova, 1920
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vaccinarea în troleibuz și autobuz: Unde staționează sâmbătă și duminică

© Sputnik / Mihai CarausAu fost lansate punctele mobile de vaccinare
Au fost lansate punctele mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 05.06.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Campania de vaccinare mobilă continuă la Chișinău. Astăzi și mâine, autobuzul și troleibuzul care au fost transformate în puncte mobile de imunizare, se vor afla în sectoarele Centru și Buiucani, la Durlești și Colonița.
CHIȘINĂU, 5 iun – Sputnik. Primăria municipiului Chișinău anunță că în acest weekend, cele două puncte de vaccinare mobile, troleibuz și autobuz, se vor afla în intervalul orelor 10:00-18:00, în următoarele locații: troleibuzul astăzi va fi în sectorul Centru, cartierul Telecentru, în preajma Pieței „Dokuceaev", iar duminică va fi la Buiucani, cartierul Sculeni, în preajma Parcului „La Izvor".
Vaccinare în România - Sputnik Moldova, 1920, 05.06.2021
Societate
Mituri despre vaccinul COVID-19: Afectează sau nu fertilitatea persoanelor
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0