Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident terifiant la Râșcani: mașină de lux, strivită

© Sputnik / Anatolii KiriakAccident rutier la intersecția străzilor Kiev și Tudor Vladimirescu din Chișinău
Accident rutier la intersecția străzilor Kiev și Tudor Vladimirescu din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 05.06.2021
Abonare
O mașină de lux a fost făcută piftie pe o stradă din sectorul Râșcani al Capitalei, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje ale poliției și ai salvatorilor care au intervenit la descarcerare.
CHIȘINĂU, 5 iun – Sputnik. Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Kiev și Aeroportului din  sectorul Râșcani (Râșcanu) al municipiului Chișinău.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 04.06.2021
Politică
Sandu, despre declarația lui Putin privind statutul Transnistriei
Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat pentru Sputnik Moldova că la ora 17:45 Dispeceratul SSTCR a Departamentului de Poliție municipiului Chișinău a fost anunțat prin Serviciul 112 ca la intersecția străzilor Kiev și Aerodromului a avut loc un accident rutier. Imediat la fata locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere Chișinău. Ajunși acolo, polițiștii au stabilit ca un automobil de model Craysler, condus de un bărbat 30 ani, a pierdut controlul mașinii și aceasta s-a a intrat într-un pilon electric.
Impactul a fost unul puternic, astfel că șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar fără a fi transportat la spital. Pe caz a fost inițiată o ancheta pentru a se stabili toate circumstanțele în care s-a produ accidentul.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0