Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată care este cea mai folositoare dintre pomușoare – nutriționist

© Sputnik / Владимир Горовых / Accesați arhiva multimediaМалина
Малина - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2021
Abonare
Conținutul mare de antioxidanți face din această pomușoară unul dintre cele mai bune alimente pentru încetinirea procesului de îmbătrânire.
CHIȘINĂU, 2 iunie - Sputnik. Nutriționistul american Amy Goodson a vorbit despre beneficiile consumului fructelor de pădure, menționând că acestea „se clasează pe locul 1 în topuri” datorită conținutului mare de fibre, vitamina C și flavonoide și a spus de asemenea care este liderul în această categorie nutrițională în ceea ce privește menținerea sănătății.
Айва - Sputnik Moldova, 1920, 27.10.2020
Coronavirus
Nutriționist: Fructele ce ajută la recuperarea post COVID-19
Potrivit lui Goodson, în comparație cu alte produse, anume fructele de pădure sunt o sursă puternică de antioxidanți, care sunt cunoscuți pentru proprietățile lor anti-îmbătrânire și cresc speranța de viață, relatează ”Izvestia”. Acest lucru se explică prin capacitatea antioxidanților de a proteja celulele de radicalii liberi care provoacă stresul oxidativ și stimulează dezvoltarea bolilor cronice, inclusiv cele oncologie și ale sistemului cardiovascular.
Nutriționistul american a adăugat că cea mai folositoare dintre pomușoare este considerată afina, care este campion în ceea ce privește conținutul de antioxidanți. De asemenea, este bogat în polifenoli care încetinesc efectele îmbătrânirii celulare.
În afară de aceasta, fructele de pădure sunt incredibil de universale în ceea ce privește consumul lor. Astfel, ele pot fi adăugate în aproape orice fel de mâncare, de la produse de patiserie și salate până la cocktailuri și sucuri.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0