Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chișinăul se transformă în șantier: Unde și cum se intervine

© Photo : Facebook / Iv CebanIon Ceban a mers să vadă cum decurg lucrările de reparație a străzii Ion Creangă din Capitală
Ion Ceban a mers să vadă cum decurg lucrările de reparație a străzii Ion Creangă din Capitală - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2021
Abonare
Mai multe străzi și trotuare din Capitală sunt inpracticabile la acest moment din cauza lucrărilor de reparație.
CHIȘINĂU, 2 iun - Sputnik. În majoritatea sectoarelor din Capitală au loc lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere şi pietonale. Astfel, pe mai multe străzi și trotuare se intervine pentru amenajarea trotuarelor, schimbarea bordurilor sau plombarea străzilor. 
Drum în reparație - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2021
Societate
Ceban și-a asumat public responsabilitatea: Ce se va întâmpla cu străzile din Capitală
Pe strada Alexandr Pușkin, Petricani și bulevardul Dacia, de exemplu, Întreprinderea Municipală Regia „Exdrupo" a efectuat lucrări de frezare a asfaltului degradat pe mai multe segmente. Acum așteaptă condiții meteo favorabile pentru ca acestea să fie plombate. Pe aleea Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana, în perimetrul străzii Ion Dumeniuc și Igor Vieru este decapat stratul uzat de asfalt și amenajat trotuarul în piatră spartă. Anterior în această zonă au fost schimbate bordurile.
Lucrări de montarea a bordurilor noi și amenajare a trotuarelor au loc pe străzile Visarion Belinski, Teilor și Inculeț. La fel, continuă lucrările de reparație capitală pe strada Ion Creangă.
Primarul Chișinăului, Ion Ceban, anunță că în scurt timp va începe „în forță reparația și plombarea drumurilor din Capitală”. Potrivit acestuia, în funcție de condițiile climaterice va fi aplicat marcajul rutier. Aceste lucrări vor începe ăe străzile principale ale orașului și vor continua pe cele secundare. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0