Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce scrisoare a primit Guvernul de la o familie de moldoveni repatriată din Fâșia Gaza

© Photo : Guvernul Republicii Moldova / Direcţia comunicare și protocolFamilia unei moldovence repatriate din Fâșia Gaza a transmis mulțumiri Guvernului pentru operațiunea reușită
Familia unei moldovence repatriate din Fâșia Gaza a transmis mulțumiri Guvernului pentru operațiunea reușită - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2021
Abonare
O familie de moldoveni a transmis un mesaj de mulțumire Guvernului pentru că a fost repatriată din Fâșia Gaza : "Am simțit că în spatele nostru se află un stat care ne poate proteja".
CHIȘINĂU, 2 iunie - Sputnik. O familie de moldoveni, care a fost repatriată din Fâșia Gaza, i-a transmis Guvernului o scrisoare emoționantă de mulțumire. În scrisoare aceștia au ținut să-și exprime recunoștința față și de celelalte instituții care le-au asigurat drumul în siguranță spre casă.
Мальчик с флагом на разрушениях в результате бомбардировки в секторе Газа - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2021
Societate
Moldovenii din Fâșia Gaza au ajuns în țară: Cum se simt
Aceștia mai scriu că autoritățile și-au asumat toate cheltuielile pentru aducerea lor acasă.
"Apreciem foarte mult alocarea unei sume impunătoare în acest scop de către Guvernul Republicii Moldova, am simțit că în spatele nostru se află un stat care ne poate proteja. Cu siguranță, a fost o misiune reușită. Continuați să oferiți și pe viitor sprijinul necesar moldovenilor aflați în situații dificile", se arată în scrisoarea de mulțumire semnată de Aliona Hamdia.
Pe 27 mai, 13 cetățeni moldoveni din Fâșia Gaza au fost repatriați în țara noastră din Fâșia Gaza.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0