Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Judecătorul prins în flagrant cu mită, trimis în judecată: Ce spun procurorii

© Inquam Photos / Octav GaneaJustiție, ciocan
Justiție, ciocan - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2021
Abonare
Magistratul de la Judecătoria Chișinău, reținut acum două luni în flagrant cu mită, împreună cu cel care i-a oferit banii, vor compărea pe banca acuzaților. Despre aceasta anunță Procuratura Generală.
CHIȘINĂU, 1 iun – Sputnik. Procuratura Anticorupție a finalizat și expediat astăzi în judecată dosarul de învinuire a celor doi inculpați pentru trafic de influență. Este vorba despre un magistrat de la Judecătoria Chișinău și un om de afaceri.
Задержание - Sputnik Moldova, 1920, 22.03.2021
Societate
Judecător reținut în flagrant pentru acțiuni de corupție
Într-un alt episod, potrivit informațiilor oferite de Procuratură, judecătorul a declarat că are influență asupra procurorilor și a pretins de la conducătorul aceleiași firme o mie de dolari pentru a interveni la adoptarea unei decizii într-un proces penal.
La solicitarea Procuraturii Anticorupție, magistratul a fost suspendat provizoriu din funcție, până va fi emisă o hotărâre definitivă în cauza penală în care este vizat. Fiind audiați de procurori, omul de afaceri a recunoscut parțial faptele incriminate, iar magistratul a respins acuzațiile, refuzând să facă declarații. În prezent, ambii inculpați sunt cercetați în libertate.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0