Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Luminița Suveică, doctor în medicină, Ala Burlaca, președinta Asociației Obștești ,,Sunshine”, Vladimir Chiriță, directorul Școlii Sportive ”Valentin Sîtnic”din Stăuceni și Ion Șalaru, director-adjunct ANSP.
La 1 iunie este și Ziua mondială a laptelui. Despre importanța lactatelor în alimentația omului vorbim cu doctorul în medicină, Luminița Suveică. A.O. ,,Sunshine” organizează Balul talentelor -,,Miss și Mister Copilărie” , creând o punte între societate și persoanele cu sindrom DOWN și familiile acestora. De asemenea, se urmărește promovarea valorizantă a posibilităților persoanelor cu sindrom Down, punându-se accentul pe faptul că sunt parte a societății. Detalii ne oferă Ala Burlaca, președinta Asociației Obștești ,,Sunshine”. Cum vor activa în perioada de vară Școlile Sportive vorbim cu Vladimir Chiriță, directorul Școlii Sportive ”Valentin Sîtnic”din Stăuceni. În data de 31 mai, un eveniment de amploare a avut loc în Parcul Alunelul din Chișinău. Detalii ne oferă Ion Șalaru, director-adjunct ANSP.
Fluxul de știri
0